”Hur kan cirkulär ekonomi skapa mervärde i region Jämtland?

Förstudien som är en del i den nya innovationsstrategin för region Jämtland har fokuserat på kartläggning av olika företag och organisationers behov och möjligheter att m.ha. av principer för cirkulär ekonomi kunna skapa affärsnyttor och reducera resursanvändningen. Uppdragsgivare har varit Region Jämtland via Tobias Jansson, Circular economy.se.
CE-region-Jämtland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladda ner rapporten som PDF här rapport_cirkulär ekonomi_jämtland_april2015-1


Share
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>