Dragkedjans förbannelse kanske kan försvinna

Detta är för bra för att vara sant, en universal ersättare för löpare i dragkejor. Zlide on Efter att ha reklammerat dyra skalplagg säkert fyra gånger på fyra år pga av dragkedjehaveri ser jag behovet som mycket stort. Vid varje reklammation skall man ringa till återförsäljaren och lämna in jackan som skall tillbaka till tillverkaren, i mitt fall i Frankrike. Det brukar ta ca en månad innan jackan kommer tillbaka och håller max ett år igen. Det brukar oftast gå att få en lånejacka under tiden , iallafall av den fantastiska High Sports i Göteborg, de förstår verkligen hur man behåller sina kunder nöjda över tid.
Något som YKK som verkar ha dragkejesmonopol uppenbarligen inte förstår alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *