PUR thinkingPUR thinking

Om man som jag är väldigt intresserad av tillverkningsmetoder och sätt att reducera verktygskostnader, måste jag ta med detta exempel. Kommer från tidningen plastforums kunskapsdel om polymerer i detta fallet om PUR. Nu är jag ingen påhejare av PUR som material pga alla tevksamheter kring isocyanater under tillverkning och användning, resthantering. Men med biobaserade varianter kanske det blir bättre miljöprestanda.
Men idén att gjuta in  skum i en säck med en människodocka som mothåll är spännande. Måste komma ifrån slalompjäxor, där jag har för mig att det går att gjuta en specialformade innersko kring sin egna fot. Exemplet nedan vinner inga stil pris direkt men väcker en massa tankar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *