Hållbarhet som drivkraft

En forskningsrapport publicerad på Harvard Buisiness Report visar att
företag som integrerar hållbarhet som en integrerad del i sin affärsmodell
får många fördelar gentemot konkurrenter som är mer reaktiva.

Man menar att hållbarhet kan bli en mycket stark drivkraft för innovation i ett företag Författarna beskriver att de företag de intervjuat har genomgått en förändringsprocess från en lägre nivå med att  börja möta och anpassa sig snabbare mot kommande lagstiftning  till mer omfattande förändringssteg där man förändrar affärsmodell.


Share
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>